Strävar du efter det där perfekta skägget eller den felfria frisyren men vet inte riktigt hur du ska få till det? Känner du dig överväldigad av det enorma utbudet av stylingprodukter? Oroa dig inte längre, för vi har lösningen för dig. Följ med på en resa där vi avslöjar hemligheterna bakom framgångsrik manlig hår- och skäggstyling!

Oavsett om du har kort eller långt hår har Garcon Barbershop utformat tre enkla steg för att transformera ditt hår. Anpassa dem efter din unika stil och upplev en professionell finish varje gång.

Förbered ditt hår

Börja äventyret med fuktigt hår. När håret torkar formar det ett ’minne’ av din önskade stil. Använd produkter som Garcons saltvattenspray för att förbereda håret och skapa en grund att bygga på.

Skulptera din stil

Nu börjar magin. Använd dina fingrar som penslar och din valda produkt för att skapa ditt mästerverk. Applicera produkten och bygg upp stilen steg för steg för optimal kontroll och flexibilitet.

Finjustera mästerverket

Avsluta genom att försiktigt justera varje strå och sektion för att säkerställa att din frisyr håller sin form och volym. Var noga med att balansera och fixera varje del för en naturlig och livfull look som varar hela dagen.

Skäggstyling av yppersta klass

Skapa Konturer

Tänk på ditt skägg som ett konstverk i behov av en perfekt ram. Använd precision och omsorg för att skapa rena, definierade linjer som framhäver din naturliga skönhet.

Näring och glans

Applicera en näringsrik olja för att ge ditt skägg lyster och mjukhet. Kamma igenom för att fördela oljan jämnt och förbereda för det avslutande steget.

Forma och förädla

Ett kvalitativt skäggvax ger dig kontroll och definierar din stil. Använd och bygg upp tills du uppnår den perfekta finishen.

Upptäck Garcon Barbershop

Välkommen till Garcon Barbershop – din oas för manlig självvård i Uppsala. Här kombinerar vi traditionell skicklighet med modern expertis för att ge dig en skräddarsydd upplevelse i en avslappnad och lyxig atmosfär.

När unnade du dig själv en stund av ren njutning och upplevelsen av en professionell hår- och skäggstyling? Din tid att skina är nu. Boka din tid hos Garcon Barbershop – där tradition möter innovation och skapar konsten av perfektion.

Välkommen in till Garcon i Uppsala för klippning och barberare

Välkommen in

Boka tid

Klicka på knappen för att
komma till bokningssidan